FCK suveræne i Silkeborg

Med en stærk slutspurt og en 36-28-sejr på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg befæstede FCK Håndbold sin topplacering i Tele2 Ligaen.

Håndbold BSV-FCK. Her ses landsholdsaktuelle Lars Krogh Jeppesen i kampen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker/Scanpix

Efter at det ikke har kørt alt for godt for FCK Håndbolds herrer de seneste par uger, har københavnerne tilsyneladende fundet sig selv igen.

I weekenden fik Skanderborg store klø, og onsdag aften gik det ud over Bjerringbro-Silkeborg, der i egen hal blev slået 36-28.

FCK førte allerede ved halvleg 19-15, ikke mindst takket være en række gode redninger af målmand Peter Nørklit. Hjemmeholdet sørgede dog for at bevare spændingen i kampen og nåede så tæt på som to måls afstand, før københavnerne med seks mål i træk satte tingene på plads.

To andre bejlerne til slutspillet, KIF Kolding og Skjern, spillede uafgjort 30-30, og mens Århus GF med en stærk anden halvleg fortjent og sikkert vandt 29-22 hjemme over TMS Ringsted, var der langt mere spænding i Idrætscenter Vest, hvor hjemmeholdet Team Tvis Holstebro havde store problemer med de undertippede gæster fra Ringsted, der overraskende vandt 26-25.

Fredericia bekræftede sin status som stærkt hjemmehold med en 28-22-sejr over Nordsjælland Håndbold, mens Viborg uden problemer besejrede Skanderborg 41-26.

FCK Håndbold fører tabellen med 22 point, mens Århus GF, KIF Kolding og GOG Svendborg alle har 19 point. Stillingen i toppen er dog fortsat tæt, idet der kun er to point fra niende- til andenpladsen.

/ritzau/