Eller overstrålede superstjerner: Det meste lykkedes

Washingtons topnavne havde det svært, men Lars Ellers tredjekæde sikrede sejren over New York Islanders.

Lars Eller (til højre) scorede to gange i 4-3-sejren over New York Islanders. Danskeren stod blandt andet for sejrsmålet godt tre minutter før afslutningen. Scanpix/Rob Carr Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske ishockeyspiller Lars Eller er dagens mand i Washington Capitals, efter at han var hovedmanden bag hovedstadsklubbens 4-3-sejr over New York Islanders i NHL.

Den tidligere Rødovre-spiller leverede to mål og en assist, var manden bag to udvisninger til modstanderne og blev kåret som kampens bedste spiller.

»Nogle gange har man kampe, hvor det meste lykkes, og kampen i aften var en af den slags kampe for vores kæde.«

»Vi kunne endda have scoret et par mål yderligere. Der er mange gode ting at bygge på,« siger Lars Eller til Washington Capitals' hjemmeside.

Foran eget publikum var Capitals ellers i vanskeligheder mod en modstander, der havde overtaget i store perioder og havde dobbelt så mange skud på mål.

Capitals' sædvanlige profiler som Alexander Ovechkin og Nicklas Bäckström havde det svært, så i stedet måtte den lidt mere ydmyge tredjekæde med Lars Eller i centrum træde til.

Kæden stod for tre af scoringerne, mens den fjerde træffer blev sat ind af fjerdekæden.

»I aften var et godt billede af, hvad vi er i stand til at præstere i de to sidste kæder, og det har vi behov for fremover.«

»Man kan ikke forvente at lave to eller tre mål per kamp, men der skal produceres noget, når de to første kæder ikke scorer. Det kan man jo ikke forvente, at de gør i hver eneste kamp,« siger Eller.

Danskeren høster ros fra holdkammeraterne for præstationen.

»Han var overalt både i offensiven og defensiven. Når Lars spiller på den måde, er han meget stærk. Han er svær at styre.«

»Det var tydeligt, at han spillede med en masse selvtillid i aften, og det blev han belønnet for. Han havde en række vigtige aktioner,« siger backen Taylor Chorney.

Lars Eller er noteret for tre mål og fem assist i sine 12 kampe i NHL i denne sæson.

/ritzau/