DCU er blevet klogere

DCU's næstformand mener ikke, unionen gjorde noget decideret forkert i håndteringen af Michael Rasmussen sagen, men en hurtigere udmelding havde været bedre.

Danmarks Cykle Unions direktør Jesper Worre ønsker indtil videre ikke at udtale sig mere om Michael Rasmussen-sagen, men næstformand Alex Pedersen sætter lidt ord på det hektiske forløb, der har medført et stort pres på Worre og DCU som helhed.

Sagen opstod, da Jesper Worre under Tour de France besluttede at svare på de spørgsmål, DR stillede ham omkring Michael Rasmussens advarsler. Efterfølgende blev Worre udsat fra stærk kritik fra blandt andre Tour de France-ledelsen, der var stærkt utilfredse med, at de udmeldinger kom under Touren.

- Hvis vi kunne spole tiden to måneder tilbage, ville vi nok have gjort tingene anderledes. Dermed ikke sagt, at jeg mener, at vi har gjort noget direkte forkert. Vi skulle nok have været mere proaktive og have meldt ud før Tour de France, at Michael Rasmussen ikke var en del af det danske landshold, siger Alex Pedersen til feltet.dk.

/ritzau/