Brøndby får tidligere Barca-træner som assistent

Foto: Bo Amstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ikke en aprilsnar: Brøndby har ansat den tidligere ungdomstræner i Barcelona og nuværende assistent i Vitesse Arnhem, Albert Capellas, som ny førsteassistent under Thomas Frank.

Den 47-årige spanier tiltræder dog først efter indeværende sæson. Sportsdirektør Per Rud fortæller her om valget af Albert Capellas:

- Vi har gennem et godt stykke tid ledt efter den helt rigtige person til at supplere vores i forvejen dygtige trænerteam. Det har fra starten af været vores hensigt, at teamet skulle have en stærk førsteassistent, og det er derfor en stor glæde, at vi nu har lavet en aftale med Albert Capellas, siger Per Rud i en pressemeddelelse.

- Det er en international anerkendt kapacitet, vi nu får ind som en del af trænerteamet. Capellas er meget faglig kompetent og passer perfekt ind i den profil, vi har haft på førsteassistenten. Han skal i hverdagen sparre med Thomas Frank, Claus Nørgaard (assistenttræner, red,) og det øvrige trænerteam omkring træning og kamp, og desuden er han tiltænkt en vigtig rolle i udviklingen af vores talentafdeling.

- Både Thomas Frank og jeg kender Capellas fra tidligere møder gennem DBU, og de samtaler vi har haft med ham i ansættelsesprocessen har bekræftet os i, at det er en utrolig dygtig og ærgerrig herre, vi nu styrker trænerteamet med. Det er en vigtig og markant signing for Brøndby IFs sportslige fremtid.