Ny Brøndby-træner valgte København af hensyn konen

Brøndby har tirsdag offentliggjort den kommende førsteassistent for Thomas Frank. Det bliver den tidligere ungdomstræner i Barcelona og nuværende assistent i Vitesse Arnhem, Albert Capellas, der efter sæsonen vil være at finde på bænken i Brøndby. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brøndby har tirsdag offentliggjort den kommende førsteassistent for Thomas Frank. Det bliver den tidligere ungdomstræner i Barcelona og nuværende assistent i Vitesse Arnhem, Albert Capellas, der efter sæsonen vil være at finde på bænken ved siden af Thomas Frank i Brøndby.

Til Vitesses hjemmeside forklarer Capellas, hvorfor han takkede ja til jobbet i Brøndby. En af årsagerne er hensynet til hans kones karriere.

- Det er trist at skulle forlade klubben efter denne sæson. Jeg har nydt en fantastisk tid her. Klubben ville gerne beholde mig, og det gjorde mit valg vanskeligt. Men det skridt jeg tager nu, tager jeg for min familie og min kone. København er en vidunderlig by for hendes karriere. At min kone og børn får det godt, gør udslaget.

- Hvor trist det end er at forlade klubben, så jeg er også glad for at få muligheden for et nyt og smukt eventyr, siger Capellas.

Den kommende assistenttræner har godt med erfaring i bagagen, og han har tidligere arbejdet med stjernespillere som Iniesta, Thiago Motta og Wilfried Bony i sin tid i Barcelona og Vitesse.