Bødker scorer i Ottawas nederlag mod Ehlers og Winnipeg

Mikkel Bødker scorede sit første sæsonmål for Ottawa, som ude tabte 2-5 mod Winnipeg og Nikolaj Ehlers.

Mikkel Bødker her i kamp for Danmark fik scoret for Ottawa Senators i NHL lørdag aften dansk tid. Henning Bagger/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Winnipeg. Den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker kom på scoringstavlen for Ottawa Senators i NHL lørdag aften dansk tid.

Klubben var på besøg hos Winnipeg Jets, og Nikolaj Ehlers og co. endte med at vinde kampen 5-2.

Mikkel Bødker reducerede til 2-3 i slutningen af anden periode med sin første sæsontræffer, men hjemmeholdet øgede kort før periodens slutning til 4-2.

I tredje periode scorede Patrik Laine sit tredje mål i træk, og så var Winnipeg foran 5-2, og flere mål var der ikke i opgøret.

Inden kampen havde Mikkel Bødker endnu ikke scoret i denne sæson i NHL, men den 30-årige dansker var noteret for to assister.

Bødker har haft svært ved at finde istid i løbet af sæsonen. I sidste sæson var han i kamp 71 gange i løbet af sæsonen, mens han blot var noteret for spilletid i ni kampe i denne sæson før lørdagens møde med Winnipeg Jets.

Med sejren ligger Winnipeg Jets nummer syv i den vestlige del af den nordamerikanske ishockeyliga, mens Ottawa Senators er næstsidst i østkonferencen.

/ritzau/