Bjerregaard skal overlade Brøndby til forretningsfolk

Brøndby-direktør Per Bjerregaard skal lade forretningsfolk tage sig af fodboldbutikken på den københavnske vestegn, mener et tidligere bestyrelsesmedlem.

Det er de færreste, der får på puklen for at være blæksprutte på sit job. Alligevel må Brøndby-direktør Per Bjerregaard dagligt finde sig i kritik for sine mange kasketter i fodboldklubben, hvor han både repræsenterer direktionen, bestyrelsen samt formandsposten i amatørafdelingen.

Mens AktieUgebrevet og den tidligere bestyrelsformand og storaktionær Torben Røsler senest har kritiseret lederskabet i Brøndby, så skærper det tidligere bestyrelsesmedlem Frank Mortensen fredag tonen i Tipsbladet.

- Per Bjerregaard har ekstrem stor ære af klubbens position, og hans evner skal selvfølgelig bruges, men han skal overlade det forretningsmæssige til forretningsfolk. Der har været meget kammerateri i klubben, som jo er vigtigt i en forening. Men der er brug for modspil i en forretning, siger Frank Mortensen, der i dag er administrerende direktør for IT-virksomheden A Gain, til Tipsbladet.

/ritzau/