Anders Hansen spiller sig frem i USA

Anders Hansen fortsatte fredag nat de gode takter på den amerikanske PGA-Tour, da han spillede sig op på en foreløbig 11.-plads i Bop Hope Chrysler Classic.

Golfspilleren Anders Hansen bliver ved med at imponere i sin PGA-debut. Natten til lørdag dansk tid gik han for tredje dag i træk en fornem runde i Bob Hope Chrysler Classic. Da danskeren pakkede sine køller sammen og gik mod klubhuset, lå han på en foreløbig 11.-plads, inden de sidste spillere havde udfyldt de sidste felter på deres scorecard.

Med særdeles stabilt spil og tre birdies på sjette, ottende og niende hul gik Anders Hansen fredagens runde i 69 slag - tre under banens par.

Sammenlagt efter de tre første runder i Californien er Anders Hansen 10 under par. Det er dog ikke helt nok til at true engelske Justin Rose, der fredag så ud til at lægge sig yderligere i spidsen for den amerikanske PGA-turnering. Justin Rose lå ved indgangen til hul nummer 16 hele seks slag under banens par - hvilket giver ham et samlet forspring til Anders Hansen på otte slag.

/ritzau/