Væbnet røveri i Gentofte: Nu offentliggør politiet overvågningsfoto

Den 7. marts klokken lidt efter halv ni om aftenen blev SuperBrugsen i Gentofte udsat for et væbnet røveri, da en yngre gerningsmand truede personalet med en kniv til at udlevere kontanter fra kassen.

Nordsjællands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra supermarkedet og beder borgere, der kan ligge inde med relevante oplysninger eller kan genkende gerningsmanden, om hjælp.

»Vi er klar over, at det umiddelbart ikke er fotos i Ultra HD, men borgerne har mange gange før bidraget til identificeringen af gerningsmænd med langt færre detaljer til rådighed, og vi tror på, at vi ved fælles hjælp også kan få løst denne sag,« siger politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge Nordsjællands Politi var manden under røveriet iført en sort, grå og hvid hættetrøje i camouflage-mønster, en sort dunvest, et ur på venstre håndled, en sort elefanthue, sorte bukser og hvide sko med noget sort på hælkappen. Han medbragte desuden en hvid plasticpose og en kniv.

Efter røveriet løb gerningsmanden i retning af den nærliggende Netto, p-plads og Adolphsvej, og Nordsjællands Politi er også interesserede i at høre fra eventuelle vidner, der kan have set optakten til røveriet eller flugten derfra.

Ligger du inde med oplysninger af relevans for sagen, vil Nordsjællands Politi gerne høre fra dig via mail til php001@politi.dk eller et opkald til 114.