Rocker får seks års fængsel i omfattende hashsag

Forklaringer fra tilståelsessager var centrale i hashdom mod rocker og tre andre mænd.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. En 57-årig Hells Angels-rocker er mandag ved Københavns Byret idømt seks års fængsel i en sag om indsmugling og handel med hash i store mængder.

Rockeren Jens Christian Firlings er tidligere dømt for lignende kriminalitet, og han havde mere end 600 dages manglende afsoning fra en tidligere dom.

På grund af prøveløsladelse blev hans afsoning dengang afbrudt, men nu skal Jens Christian Firlings altså også sidde hele den gamle straf af. Dog har han anket til Østre Landsret med krav om frifindelse.

Fire mænd er mandag idømt mellem to et halvt og seks års fængsel i sag om indsmugling og handel med hash. Dommen er faldet i Københavns Byret. En femte mand er blevet frifundet. Tidligere er seks personer dømt i sagskomplekset.

Ved mandagens domsafsigelse blev tre andre mænd også dømt i sagen. Dommen mod dem lød på henholdsvis seks, tre og to et halvt års fængsel. En femte mand blev frifundet for de anklager, der var rejst mod ham.

Tidligere er seks personer dømt i sagskomplekset. De er alle dømt ved tilståelsessager. Forklaringerne fra de sager har spillet en betydelig rolle i forbindelse med mandagens dom over de fire mænd.

/ritzau/