Politiken-journalister: Terrortruslen kommer alt for tæt på

Politiken, som bor sammen med Jyllands-Posten på Rådhuspladsen, mærker nu hvordan truslen er kommet helt tæt på. Det siger tillidsmand Lars-Bo Larsen.

Jyllands-Posten og Politiken har i godt et år boet sammen på Rådhuspladsen i København. Men det er først i dag, at terrortruslen for alvor kommer tæt på Politikens medarbejdere. Det siger Politikens tillidsmand Lars-Bo Larsen.

- Guderne skal vide, at det kommer for tæt på nu. Det er uhyggeligt, at truslen er så konkret og kommer alt for tæt på, siger Lars-Bo Larsen.

Han kan fortælle, at stemningen på avisen er præget af sammenhold, men at enkelte medarbejdere er ekstra nervøse oven på afsløringerne af dagens terror-planer.

- Det rammer selvfølgelig kollegaerne, som bliver nervøse. Det ville være fjollet ikke at erkende det. Vi skal nu tale sammen, og dem der er nervøse kan søge hjælp, hvis de har brug for det. men folk går ikke op i limningen, siger Lars-Bo Larsen.

Han er ærgerlig over, at Politikens medarbejdere nu bliver påvirket af den konkrete terrortrussel mod Jyllands-Posten, men siger at det er en diskussion, som ikke er værd at tage nu.

- Hvis du spørger mig om vi hellere ville være fri for det her, så er mit klare svar; ja. Men samtidig så er Jyllands-Posten i sammen hus som os og det bliver de ved med. Så det er en diskussion, som ikke fører nogen vegne. Vi må bare sige, at vi står der hvor vi står og er fælles om truslerne. Så kan vi have vores meninger om det Jyllands-Posten har gjort, men det er ikke en relevant diskussion mere, siger Lars-Bo Larsen.