Politiet beder om hjælp: 19-årige Petrine fra Fredericia savnes stadig

Sydøstjyllands Politi efterlyser 19-årig kvinde fra Fredericia, der ikke er blevet set siden mandag. Onsdag aften ledte familie og en gruppe gymnasiekammerater forgæves efter hende.

Den 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn fra Fredericia, der har været forsvundet siden mandag, er torsdag aften fundet i god behold i Vejle. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sydøstjyllands Politi leder fortsat efter en 19-årig kvinde ved navn Petrine Rosenlund Stryhn, der sidst blev set i mandags i Fredericia.

Onsdag sendte politiet en pressemeddelelse ud, hvor det fremgik, at hun forlod Fredericia Gymnasium på Nørrebrogade 88 ved 12.30 tiden i nedtrykt sindstilstand. Og hun er senest set i Rema på Egeskovvej 119 klokken 17 samme dag. Torsdag skriver politiet, at hun stadig ikke er fundet.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Mikkel Ross fortæller, at eftersøgningen torsdag fortsætter blandt andet langs kysten.

»Vi fortsætter eftersøgningen i dag med vores indsatsleder og hundepatrulje,« siger han.

For yderligere detaljer henviser vagtchefen til den lokale efterforskningsleder.

Onsdag aften deltog en større gruppe gymnasieelever og andre unge sammen med den 19-åriges far, Mads Stryhn, i en eftersøgning i byen, skriver Fyens.dk. Selvom gruppen delte sig op og ledte efter Petrine Rosenlund Stryhn flere steder i Fredericia, savnes hun fortsat.

Mads Stryhn har også delt et opslag på Facebook med en efterlysning og et billede af hende.

Til Fredericia Dagblad har faren fortalt, at datteren var ked af det, men ikke decideret deprimeret. Han fortæller også, at det er første gang, hun har været forsvundet i flere dage.

Petrine Rosenlund Stryhn beskrives som slank af bygning, men bredskuldret og muskuløs. Hun er 176 cm høj og har halvlangt lyst hår, der ofte er sat op i en hestehale. Da hun mandag forsvandt, var hun iført shorts og t-shirt, og hun havde en rygsæk med samt en orange termojakke.

Borgere, der har set hende eller i øvrigt har oplysninger, der kan hjælpe politiet til at finde hende, bedes henvende sig til politiet på telefonnummer 114.