Mand stukket ned på Christiania

Politiet jager tre-fire mænd, der provokerede værtshusgæster og stak en 29-årig mand i maven under et slagsmål på Christiania natten til lørdag.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 29-årig mand er uden for livsfare, efter han natten til lørdag blev stukket ned under et større slagsmål på Christiania.

Episoden fandt sted kort ført klokken 04 uden for værtshuset Woodstock, hvor to grupper kom i klammeri. Flere personer optrådte provokerende over for værtshusgæsterne, blandt andet ved at sprøjte peberspray, og da den 29-årige og hans venner konfronterede dem, kom grupperne op at slås.

Under slagsmålet blevet manden stukket i maven.

»Vi kommer frem til stedet klokken 03.53, hvor manden bliver bragt til Rigshospitalet. Han har ikke været i livsfare, men han er stadig indlagt,« fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Dan Aakerhjelm Sørensen, lørdag morgen.

Politiet leder nu efter de mænd, der provokerede værtshusgæsterne og stak den 29-årige ned. Der er tale om tre-fire personer, der stak af fra Woodstock efter slagsmålet.

»Vi har ikke et signalement af dem, så vi vil meget gerne høre fra folk, der har overværet episoden, siger Dan Aakerhjelm Sørensen.

Københavns Politi kan kontaktes på telefonnummeret 114.