Flere personer fundet dræbt i lejlighed i Brønshøj - politi mistænker familiedrab

Københavns Politi er tirsdag massivt til stede på en adresse i Brønshøj, hvor flere personer er fundet dræbt. En person er anholdt.

Politiets teknikere arbejder på adressen i Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen d. 11. april 2017 har fundet flere dræbte personer i en lejlighed. Politiet sigter en person for drabene. (Foto: Jens Astrup/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En helt bygning med lejligheder er blevet afspærret med rødt, hvidt og gult polititape på Kobbelvænget i Brønshøj, efter flere personer er fundet dræbt i en lejlighed i en af opgangene tirsdag morgen.

Københavns Politi bekræfter tirsdag middag på Twitter, at flere er blevet dræbt, og ifølge politiet er der tale om et familiedrab.

På vejen foran den gule murstensbygning står en håndfuld betjente sammen med flere efterforskere klædt i civil, mens politiets teknikere klædt i blå heldragter og i nogle tilfælde med maske for munden og net om håret går frem og tilbage fra den midterste opgang til vejen, hvor blå varevogne med teknisk udstyr er parkeret.

En person, der har tilknytning til lejligheden, er anholdt og bliver sigtet for drab.

»Vi fik en anmeldelse om nogle husspektakler på Kobbelvænget i Brønshøj. Vi sendte en patrulje ud til stedet, der blev mødt af et frygteligt syn og flere dræbte personer i en lejlighed,« fortalte vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen, Ove Bundgaard Larsen, tidligere på formiddagen til Ekstra Bladet.

Politiet har ikke ønsket at oplyse, hvor mange personer der er tale om, men der var ifølge Ove Bundgaard Larsen »en masse blod i lejligheden«.

Flere beboere i området samles ved politibilerne og den ene ambulance, der holder parkeret ved vejen.

Berlingske taler med flere naboer, der ikke ønsker at oplyse deres navn. En midaldrende kvinde fortæller, at hun hørte udrykning i morges, mens hun drak sin morgenkaffe. Kort efter fik hun en sms fra sin veninde, om hun var ok. Så måtte hun ud på vejen og se, hvad der skete.

»Men det er et område, hvor der er udrykning indimellem,« siger hun.

Et stykke derfra står tre naboer fra bygningen ved siden af. De hørte udrykning kvart i 8 i morges, fortæller de. Der kom politi og ambulance. Og efterfølgende har politiet været i gang med af afsøge området omkring lejligheden med politihunde, fortæller de.

Politiet er i gang med at afspærre området omkring Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen d. 11. april 2017 har fundet flere dræbte personer i en lejlighed. Politiet sigter en person for drabene. . (Foto: Mathias Øgendal/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Øgendal.

Politiets teknikere arbejder på adressen i Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen d. 11. april 2017 har fundet flere dræbte personer i en lejlighed. Politiet sigter en person for drabene. (Foto: Jens Astrup/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup.

Betjentene på vejen ønsker ikke at udtale sig til pressen, men én lader forstå, at de kommer til at arbejde på stedet i lang tid.

Kobbelvænget er et større boligområde i den ydre del af Brønshøj.