Bil i brand giver massiv kø på Nordjyske Motorvej tirsdag

Brand i bil på E45 nær Hadsten er slukket igen, men episoden giver kø i retning mod Aarhus tirsdag morgen.

ARKIVFOTO. Efterårsferien giver to travle lørdage på motorvejene. Kør de andre dage og undgå at holde i kø, lyder rådet. (se Ritzau historie 130530) Trafikkaos i Sønderjylland i forbindelse med Air Show 2010 på Flyvestation Skrydstrup. Trafikken på den sønderjydske motorvej og flere andre veje brød søndag 6. juni 2010 totalt sammen da folk ville til Air Show 2010. Billederne er taget, da fotografen havde været i køen i to en halv time. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2010) Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En røgsøjle har rejst sig fra en bil på E45 Nordjyske Motorvej nær Hadsten omkring klokken 06 tirsdag morgen, hvor en bil er brudt i brand.

Ilden er slukket igen, men episoden har ført til massiv kø i morgentrafikken, skriver Randers Amtsavis lidt efter klokken 07.

Det er i retning mod Aarhus, at der er opstået en lang kø, og bilister på strækningen må ifølge lokalmediet være ekstra tålmodige.

Der kan nemlig forventes op mod en times forlænget rejsetid.

Motorvejen var kortvarigt lukket, men omkring klokken 06.30 var meldingen fra Vejdirektoratet, at vejen var genåbnet, skriver Randers Amtsavis.

Der er ingen meldinger om tilskadekomne, og det er tirsdag morgen uvist, hvad årsagen til branden var.

/ritzau/