Vild luksus på skib du aldrig har set før

Den sydkoreanske yacht-designer Kim Hyun-Seok er på banen med nyt koncept-skib for milliardærer, som du garanteret ikke er set før.

Foto: yachtndesign.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den sydkoreanske designer er vild med at designe skibe, og tidligere på året vandt han konkurrencen for drømmeskibet 2011. Det var en trimaran med form som et rumskib.

Læs også: En flyvende lystyacht

Og det nyeste koncept, en 125 meter lang yacht, der simpelthen skal glæde og fornøje sin ejer, er også ganske ejendommeligt. Ideen til skibets form fik Kim Hyun-Seok, Sydkorea, fra vingerne på en guldsmed, og yachten, der kaldes Voronoi-yachten, er opkaldt efter den russiske matematiker Georgy Voronoi, der fandt det særlige geometriske mønster.

Så hele skibet er pakket ind i geometri, lige bortset fra området øverst oppe, der bruges til boblebade, udslagssteder til golf og bar.

Redningsbåden har form som et rumskib
Inden for de geometriske mønstre i det 125 meter lange skib venter en indendørs have og et luksuriøst swimmingpool-område, et galleri og stor spisestue til ejer og gæster.

Selv redningsbåden er ret anderledes med sin form som et rumskib, der kan skydes ud fra skibssiden. Voronoi-yachten er endnu kun på koncept-stadiet, men Kim Hyun-Seok håber meget, at han kan få en milliardær til at bide på krogen. Det oplyses ikke, hvad yachten vil koste at bygge.

Se også: Se verdens bedste krydstogtskibe