Anne-Sophie er juridisk rådgiver: »Det er en kilde til daglig inspiration at arbejde tæt sammen med kolleger, der kan noget andet, end jeg kan«

Som jurist i revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC er Anne-Sophie Sachse Petersen en del af et stort internationalt netværk med bred faglig ekspertise. Det giver alsidige arbejdsdage og masser af fordele for PwC’s kunder, der kan få hele deres rådgivningsbehov dækket ét sted.

Anne-Sophie Sachse Petersen startede sin karriere i advokatbranchen, men skiftede i 2011 til revisions-, skatte- og rådgivningsbranchen, hvor hun i dag er director i PwC Legal, og det har hun ikke fortrudt. Anne-Sophie sætter stor pris på at være et sted, der tilbyder kunderne mere og andet end bare juridisk rådgivning.  

”PwC er mere som en ”one-stop shop”, hvor man som kunde kun behøver at gå ét sted hen for at få leveret hele rådgivningspakken,” siger Anne-Sophie og uddyber:

”PwC Legal kan i princippet det samme som et traditionelt advokatkontor, bortset fra, at vi ikke fører retssager. Men vores styrke er vores globale PwC Legal-netværk og vores mulighed for at levere mere end bare juridisk rådgivning i kraft af vores tætte samarbejde med vores dygtige kolleger i resten af PwC. Jeg arbejder dagligt tæt sammen med mine kolleger i PwC’s øvrige afdelinger, og det giver en masse ekstra værdi for kunden”.

Som eksempler nævner Anne-Sophie omstruktureringer af virksomheder og koncerner, hvor PwC udover juraen også kan rådgive om skatte- og regnskabsmæssige forhold. Det kan også være køb og salg af virksomheder, hvor PwC Legal leverer juradelen, mens kolleger fra andre afdelinger eksempelvis kigger på finansielle eller operationelle aspekter. Og hvis en kunde eksempelvis skal gennemføre et større it-projekt, kan PwC både levere den juridiske, forretningsmæssige og tekniske rådgivning til kunden.

Det er ikke kun kunderne, der vinder ved det tætte samarbejde mellem de forskellige afdelinger i PwC. For Anne-Sophie er det en kilde til daglig inspiration at arbejde så tæt sammen med andre faggrupper.

”Jeg synes, det er interessant at omgive mig med mennesker, der ikke laver det samme som mig. Dels får jeg fagligt rigtigt meget ud af at sidde i et revisions-, skatte- og rådgivningshus, og dels giver de mange forskellige faggrupper og medarbejdere med vidt forskellig baggrund en god diversitet i organisationen. For mig giver det noget ekstra at arbejde i en virksomhed med så højt til loftet og en masse dygtige kolleger, der kan noget andet, end jeg kan.”

Fashion design, Joint, Shoulder, Sleeve, Gesture, Collar
Flash photography, Dress shirt, Street fashion, Smile, Shoulder, Sleeve, Waist, Gesture, Happy
Personal computer, Table, Smile, Property, Furniture, Laptop, Comfort, Human, Fashion

Samarbejde på tværs af landegrænser

Over 3.500 juridiske rådgivere fordelt på mere end 90 lande.

Så stort er det internationale Legal-netværk i revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC, som Anne-Sophie er en del af. Og spørger man Anne-Sophie,  giver den internationale dimension masser af fordele for kunderne.

”Mange af vores kunder er globale koncerner. Det betyder, at de opgaver, jeg sidder med, ofte har et element, der går over landegrænser. Det kan eksempelvis være, at vi skal fusionere selskaber fra forskellige lande eller overdrage aktiver fra et udenlandsk selskab til et selskab her i Danmark,” fortæller hun og fortsætter:

”Her er det en stor fordel for vores kunder, at jeg kan ringe til PwC-kolleger i de relevante lande og på kort tid samle et kompetent og globalt team, som kender hinanden og er vant til at arbejde sammen”.


»Jeg får energi af min familie og mit arbejde, som er de to ting, der fylder mest i mit liv«

- Anne-Sophie Sachse Petersen
Director i PwC

»Der er mange ting, jeg synes, vi skulle gøre, men jeg ved også, at det er et langt sejt træk for både mennesker og virksomheder at skabe den forandring, der er brug for.«

- Morten Lagstrøm
Konsulent i PwC

Plads til familieliv

Arbejdet i PwC Legal, fortæller Anne-Sophie, er afvekslende, og ikke to arbejdsdage er ens. Men selv om hun er rigtig glad for sit arbejde, så fylder det ikke alt i hendes liv. Med to piger på fire og syv år derhjemme har også familielivet høj prioritet. Af samme grund er hun glad for den fleksibilitet, som PwC tilbyder sine medarbejdere.

”Det giver selvfølgelig lidt ekstra travlhed i hverdagen at have børn. Derfor er det en stor fordel at arbejde i en virksomhed som PwC”.

For Anne-Sophie giver PwC’s tilbud om fleksibilitet en masse konkrete muligheder for bedre at balancere familielivet og arbejdslivet i det daglige.

”For mig personligt handler fleksibilitet i hverdagen om at kunne planlægge og tilrettelægge arbejdet, så der også er tid til personlige gøremål. Sidste uge var jeg for eksempel til forældrekaffe på skolen, og så mødte jeg først på kontoret klokken ti. Det er fleksibilitet for mig. Det er også fleksibilitet for mig at kunne tage et kundemøde hjemmefra eller i det hele taget at kunne tilrettelægge mit arbejde uden for den faste kontortid, hvis jeg har behov for det”.


Sådan kan du styrke din udvikling hos PwC

PwC er det førende revisions-, rådgivnings- og skattehus i Danmark. De arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Det kan du også komme til. PwC arbejder nemlig målrettet med karriere og talentudvikling.

Start din karriere hos PwC

  • Sammen med din career coach sætter i mål for din udviking og fremtidige karrierevej. Det er også her, du finder sparring og vejledning.

  • I takt med at dit fundament bliver stærkere, kan du tage nye roller og større ansvar ved at tone din karriere med fokus på Ledelse, Marked eller Specialisering.

  • Din udvikling bliver i PwC tilpasset både dine styrker og virksomhedens behov. Det sker fx gennem PwC Professionel. En model, der afspejler forventningerne til de kompetencer, som du udvikler og finpudser som en del af PwC.

Når du er godt i gang hos PwC

  • Gennem et Key Talent-program, der er et udviklingsforløb for udvalgte medarbejdere med minimum to års erfaring og et ekstraordinært potentiale, identificerer og udvikles talenter i tæt samspil med topledelsen.

  • Gode rammer for mobilitet udvikler dig som medarbejder. Derfor kan du udvikle og anvende dine kompetencer i den afdeling eller i det land, du brænder for.

  • PwC har kontorer over hele verden, og du kan derfor skabe en international karriere. Du kan søge om at blive udstationeret i typisk 1-3 år og samtidig få en garanti for, at du har et job, når du vender hjem

Høj på energi

Når tempoet er højt, kan der være behov for at tage en pause og give tankerne et hvil. Anne-Sophie dyrker gerne yoga eller tager en tur i romaskinen, men allerhelst tilbringer hun fritiden sammen med dem, hun holder af.

”Jeg er meget social, og jeg elsker at være sammen med min familie og mine venner”, siger Anne-Sophie, der også nævner humor, god mad, udeliv og rødvin blandt de ting, der gør hende glad i det daglige.

På spørgsmålet om, hvordan hun lader op og får ny energi, tænker hun længe, før hun svarer.

”Jeg tror måske slet ikke, jeg bliver afladet i løbet af hverdagen. Måske handler det bare om, at jeg får energi af min familie og mit arbejde, som er de to ting, der fylder mest i mit liv – lidt ligesom en hybridbil, der lader op mens den kører. Jeg føler i hvert fald ikke, jeg har behov for at komme i strømstik”.

Energiniveauet er med andre ord nærmest altid højt hos Anne-Sophie, der også gerne ser endnu mere aktivitet i PwC Legal i de kommende år. Lige nu er der 26 ansatte i den danske afdeling, men opgaverne kalder på flere dygtige folk.

”Vi har et stort vækstpotentiale, og vi kan altid bruge flere dygtige folk. Hvis nogen derude skulle være blevet nysgerrige efter at høre mere om, hvad vi laver, skal de endelig bare ringe til mig,” siger hun med et smil.
Vil du udvikle dit talent hos PwC?

PwC har et stort fokus på medarbejderes engagement og talent. Det understøtter den stærke kultur i PwC og bidrager til at styrke kundeoplevelsen. PwC arbejder dagligt for at løfte “the people experience”, og som medarbejder bliver du tilbudt fleksible og udviklende rammer, langsigtet ledelse og mange forskellige muligheder for at prøve kræfter med spændende opgaver både i Danmark og internationalt.

 Om PwC

PwC er Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed. PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media Advertising i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Cookie- og Privatlivspolitik & Cookiedeklaration

Text, Font

Sponseret indhold fra

Material property, Font