Helge Adam: En stor skuffelse

Helge Adam Møller siger i en udtalelse, at han beklager Pia Christmas-Møllers afgang fra partiet.

Foto: Jeppe Carlsen/Scanpix

Den konservative gruppeformand Helge Adam Møller siger i en udtalelse, at han personligt er ked af, at Pia Christmas-Møller har valgt at tage sin afsked med partiet, men at han samtidig er skuffet over beslutningen:

- Pia Christmas-Møller har gjort et stort arbejde for at fremme konservativ politik gennem årene. Hun har i en årrække haft betydningsfulde poster, og fik det igen ved den seneste konstituering, og derfor skuffer det mig, at hun nu vælger at sætte sig selv frem for partiet.

Helge Adam Møller glæder sig dog over, at Pia Christmas-Møller fortsat støtter VK-regeringen, og afslutter med at sige i meddelelsen, at - vi (De Konservative.red) har mange opgaver foran os og har brug for arbejdsro.

Han har desuden udtalt til Radioavisen her til morgen, at stort set alle partiets folketingsmedlemmer har været fuldstændig enige i de seneste seks år. Derfor mener Helge Adam Møller, at reaktionen fra Pia Christmas-Møller er udtryk for en personlig skuffelse over at gruppen ikke genvalgte hende som politisk ordfører.