Slutspil om skattesag og butikskæde i topform

Jesper »Kasi« Nielsen skattesag går ind i sidste fase, Bahne viser storform igen og selv i hovedstaden kniber det med at finde den helt rigtige medarbejder.

Læs mere
Fold sammen

Godmorgen

En lang sej skattekamp nærmer sig sin afslutning. Jesper »Kasi« Nielsen er tæt på at blive sendt i gulvet af Skat efter mere end tre års kamp om et trecifret millionbeløb. Smykkematadoren har modtaget konkrete trusler om, at hans firma Kasi Aps vil blive begæret konkurs af Skat inden for ganske få uger.

Også i hovedstaden kniber det med at skaffe den nødvendige og kvalificerede arbejdskraft. Blandt de virksomheder, der har ansat nye medarbejdere, angiver 60 procent, at de har haft problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Langt de fleste virksomheder har oplevet problemet i høj eller i nogen grad.

Forretningskæden Bahne er tilbage i topform efter en række hårde år. Anden generation i den familieejede virksomhed har ført Bahne igennem finanskrisens rasen. Mød ægteparret, der har fundet formlen for den danske butikskæde.

Torsdag er dagen hvor alle øjne retter sig mod en særlig dame i USA. Det er i aften dansk tid, Janet Yellen og den amerikanske centralbank vil afsløre, hvad der skal ske med renten.

Ellers byder dagen på  boligmarkedsstatistikken for 2. kvartal fra Realkreditrådet og desuden præsenterer Legoland nye planer for forlystelsesparken. Læs hele Business kalenderen her.