X Factor-vært stopper

Lise Rønne stopper som vært på X Factor efter denne sæson.

X-Factor vært gennem fem år Lise Rønne stopper efter denne sæson. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hun har styret X Factor lige fra begyndelsen i 2008, men nu er det slut. Lise Rønne stopper som vært på X Factor efter denne sæson, skriver DR.

- Det har været en svær beslutning, men det er noget med at stoppe, mens legen er god. Så jeg vidste det, inden sæsonen begyndte, at nu var det sidste runde. Så har det så vist sig - hvilket er meget heldigt - at det er blevet den allerbedste runde, siger Lise Rønne til dr.dk.

Lise Rønne sprang en enkelt sæson over i 2010, da hun lige var blevet mor og blev afløst på skærmen af Signe Muusmann. Efter finalen i dette års X Factor går den gravide værtinde igen på barsel og vil bruge ventetiden på at tænke over fremtiden.

- Jeg er blevet fem år ældre og har været med i fire sæsoner. Det er også begrænset, hvor mange måder, man kan sige »sms til 1212« på. Måske vil danskerne gerne høre en anden sige det, siger hun.

Ifølge DR er det ikke endeligt besluttet, om der kommer en ny X Factor-sæson. Men hvis der gør, ved Lise Rønne godt, hvad der skal stå i stillingsopslaget.

- Man er nødt til at elske det program og ikke bare føle sig som vært. Man skal tage det ind med hud og hår og synes, det er skidesjovt at hænge ud med dommerne og deltagerne, og tage det for præcis, hvad det er - et fantastisk godt underholdningsprogram.

Fredag aften, når næste afsnit af denne sæsons X Factor ruller over skærmen, kan fans af Rasmus Seebach og X-Factor kan godt gnide sig i hænderne. Fredag aften er det nemlig hit fra den storhittende danske sanger og charmør, Rasmus Seebachs sange, der bliver sunget af de fem deltagere i X-Factor, skriver bt.dk.

Den rockende færing, Sveinur har fået tilddelt sangen »Glad igen«, der er skrevet af Rasmus og Nicolai Seebach og Jinkx.

Blachmans ene tilbageblevne gruppe, Nicoline Simone & Jean Michel skal synge »Vi lever«, der er skrevet af Rasmus og Nicolai Seebach, Ankerstjerne og Jahn Gran.

Morten Benjamin med den følsomme stemme får mulighed for at lægge hele sin sjæl i sangen »En skygge af dig«, som er skrevet af Rasmus og Nicolai Seebach samt Jinkx.

Den unge Line får på fredag sat på plads, hvem hun er, når hun synger sangen, »Den jeg er«, der er skrevet af Rasmus Seebach.

Og sidst men ikke mindst har Ida - nu uden bøjle - fået æren af at synge sangen, »Nangijala«, der er skrevet af Rasmus og Nicolai Seebach samt Ankerstjerne.

BNB