Refn og Gosling fortsætter parløb i Bangkok

Ifølge branchebladet Variety skal Ryan Gosling erstatte Luke Evans i Nicolas Winding Refns kommende Bangkok-thriller ”Only God Forgives”.

Nicolas Winding Refn (til højre) vil have Ryan Gosling med i sin kommende Bangkok-thriller "Only God Forgives". Parret der her ses under Cannes-festivalen i sidste måned, har dermed tre kommende film planlagt. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske filmstjerne Ryan Gosling og den danske Pusher-instruktør Nicolas Winding Refn fik stor succes under filmfestivalen i Cannes med Refns amerikanskproducerede ”Drive”, og makkerparret har nu annonceret en række fælles filmprojekter. Det seneste nyt fra Gosling & Refn, er at filmstjernen forhandler kontrakt om en rolle i Refns længe planlagte ”Only God Forgives”, der blandt andre har Kristin Scott Thomas på rollelisten.

”Only God Forgives” foregår i et gambling- og boksningsmiljø i den thailandske hovedstad Bangkok, og det var oprindeligt meningen at skuespilleren Luke Evans skulle have spillet hovedrollen. Evans var imidlertid nødt til at takke nej til rollen, da han blev sat på rollelisten til Peter Jacksons ”Ringenes Herre”-opfølger ”The Hobbit”.

”Only God Forgives” er en ud af i alt tre filmprojekter, som Ryan Gosling og Nicolas Winding Refn har planlagt sammen. Det første projekt, som blev annonceret kort efter Refns Cannes-premiere på ”Drive”, er en genindspilning i 200 millioner dollars-klassen af 70’er science fiction-filmen ”Logans Run”. Dernæst erklærede Refn, at han ville have manuskriptforfatteren på ”Drive” Albert Brooks til at skrive manuskript til endnu en Gosling-film, denne gang en romantisk komedie.