Nyt legeland i Sydsjælland

Bonbon-land får en ny legepark som nabo - åbner i februar.

Sydsjælland er åbenbart stedet for legelande. Lige ved siden af Bonbon-land slår et nyt legeland, Fantasy World, den 10. februar dørene op for en blanding af legeplads bl.a. med kørende forlystelser, biograf, Nordens største måne-klatretårn, 1000 mekaniske figurer, samt landets største junglerestaurant.

Der bliver tale om en overdækket legeplads og attraktion, der kan benyttes året rundt, og åbningen af de i alt 10.000 kvadratmeter legeplads sker op til skolernes vinterferie.

Turismeorganisationen Visitdenmark, som i øjeblikket arbejder på at udvide turistsæsonen i Danmark, hilser den nye helårsattraktion og dens iværksætter Michael Spangsberg velkommen.

"Dansk turisme har brug for iværksættere som Michael Spangsberg, der tænker stort og tør sætte nye projekter i søen. Fantasy World er for børnefamilier et spændende og sjovt initiativ, som helt sikkert kan trække endnu flere gæster til Sydsjælland og dermed bringe vækst og arbejdspladser til regionen. Innovation betaler sig," siger adm. direktør i Visitdenmark, Dorte Kiilerich.