Mie Struwe Hansen

Mie Struwe Hansen rådgivning Talent 2016
Læs mere
Fold sammen

Globalt orienteret fagnørd

Efter at have suppleret sin cand.jur. med en amerikansk mastergrad i 2009 vendte Mie Struwe Hansen i 2012 tilbage til USA på et praktikophold hos et New York-baseret advokatfirma. Og hun bestod året efter den såkaldte ”bar exam” i staten New York og blev blandt de bedste tre procent af kandidaterne.

Men selv om hun kunne arbejde som advokat i New York, har det det danske advokatfirma Lett fået glæde af Mie Struwe Hansens talent.

Her har hun de senere år specialiseret sig inden for naturressourcer, energi og transport. Hun rådgiver blandt andet det grønlandske landsstyre, Naalakkersuisut, og en lang række andre offentlige myndigheder og globale virksomheder.

Per Vestergaard Pedersen, partner i Lett, har rosende ord til overs for alt fra Mie Struwe Hansens konstruktive personlighed til hendes lederevner og viden om olie og gas på Grønland. Selv mener hun, at hun skiller sig ud på to afgørende områder.

”Det er en blanding af, at jeg er lidt af en fagnørd, og at jeg har en naturlig interesse for andre kulturer – grønlandske, afrikanske eller australske klienter, som har anden baggrund,” siger hun.

Mie Struwe Hansen

32 år, advokat, Lett

2009: Cand.jur., Københavns Universitet

2009: LL.M. i International og Komparativ Ret, Illinois Institute of Technology

2010: Advokatfuldmægtig, Lett

2013: Attorney at Law, State of New York

2012: Legal Intern, Mound, Cotton, Wollan & Greengrass LLP, New York

2013-: Advokat, Lett