En rekruttering, der var ønsket i syv år

Talent 100: Thomas Birkebæk, 29, Operating executive, Kohlberg, Kravis Roberts & Co.

Thomas Birkebæk Fold sammen
Læs mere

Kategori: Økonomi og finans

Bjørn Ruwald mødte Thomas Birkebæk for første gang en majdag i 2011. På det tidspunkt var Thomas Birkebæk bachelorstuderende ved CBS, og Bjørn Ruwald var ikke i tvivl om, at han havde mødt et lysende talent.

De to holdt kontakten, og i 2018 lykkedes det for Bjørn Ruwald at rekruttere Thomas Birkebæk til KKR i London som operating executive. Bjørn Ruwald er co-head samme sted.

»Thomas har en evne til at få folk med sig på en helt unik måde. Han er super skarp og skaber gode relationer. Han er nede på jorden og taler med alle. Vi sidder på et meget klassisk, konservativt engelsk bankkontor, hvor Thomas’ klassiske skandinaviske humor er et frisk pust,« siger Bjørn Ruwald.

Thomas Birkebæk beskriver sig selv som en pragmatisk problemløser, der er dygtig til at prioritere og få tingene gjort.

»Jeg har været god til at komme videre i de roller, jeg har haft – både i forhold til studie og mit tidligere arbejde, hvor jeg hurtigt fik ansvar som projektleder. Jeg er kommet godt fra start hos KKR, hvor jeg har et stort mandat som repræsentant for ejeren og som en central del af ledelsen i en af vores porteføljevirksomheder,« siger Thomas Birkebæk.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.