De har fået nyt job

Ugens vigtigste udnævnelser.

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Helsinghof
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Atea
Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid er ny salgschef i Atea Teknisk Support. Hun har senest været selvstændig og var forinden ansat 14 år i det Berlingske Officin, hvor hun bl.a. har været salgs- og marketingdirektør på Urban og administrerende direktør for Berlingske Bladsalg & Service.Infomedia
Tim Wolff Jacobsen, 53 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for Infomedia. Han har tidligere bl.a. været hos Burroughs, Texas Instruments, Olivetti og Cap Gemini. Senest har han været nordeuropæisk koncerndirektør hos Experian. Han afløser Anders Lassen, der skal være administrerende direktør i Koda.

MT Højgaard
Jesper T. Harrishøj, 43 år, er tiltrådt som commercial director i MT Højgaard. Han har været 15 år i IBM og har senest været vice president i Right Management i Norden. Desuden er Kell Riise Laustrup, 49 år, tiltrådt som divisionsdirektør for facility management services.

A.P. Møller - Mærsk
Birgitte Brinch Madsen, 47 år, ansat som chief technical officer i Maersk FPSOs, A.P. Møller – Mærsk. Hun kommer fra en stilling som direktør for Industri og Energi i Cowi og var før ansat i Komgas og HNG.

Genworth Financial
Allan Karlsen er ansat som nordisk chef for Genworth Financial. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør for Dansk Bredbånd og har før det bl.a. været CEO for GE Money Bank Danmark.

Rambøl
Finn Bloch er blevet udnævnt til leder af konstruktionsafdelingen på Rambølls kontor i Køge. Han kommer fra en stilling som ejendomschef i Greve Kommune. Tidligere har han blandt andet arbejdet som chefkonsulent for Universitets- og Bygningsstyrelsen.

Cunningham Lindsey Leif Hansen
Peter Agger er tiltrådt som director, Claims Management i Cunningham Lindsey Leif Hansen. Han kommer fra en stilling som branch manager i Crawford.

Jobdk
Bine Jenshøj, 35 år, er ansat som markedschef i Jobdk’s hovedkontor i Brabrand. Hun har tidligere været beskæftiget som projektkoordinator hos Jobcenter Århus, inden hun i 2007 blev ansat som teamleder i Jobdk.

Addition
Jakob Boyer-Dræby, 40 år, er tiltrådt som senior forretningsudvikler hos IT konsulenthuset Addition. Han har 15 års erfaring med rådgivning, online kommunikation, portaler og ledelse af forretningsprojekter hos store finans- og medievirksomheder.

Kompan
Henrik Sonne, 46 år, er ansat som project leader i Product Innovation hos Kompan. Han kommer senest fra en stilling som project manager operations hos Thrane & Thrane og var tidligere udviklingschef hos Medema og MiniCrosser.

Guava
Ewa Angela Klos er startet som client manager hos Guava i København. Hun har de sidste tre år arbejdet på Googles europæiske hovedkontor i Dublin, hvor hun har haft udviklingsansvar for de større danske kunder.

LG Electronics
Marcus Jonsson er ny nordisk markedschef for Home Entertainment hos LG Electronics. Han kommer fra Svenska Spel, hvor han har været ansat i ni år, senest som markedschef for sportsspil og poker.

Accenture
Stine Colding Buse, 32 år, er ansat som in- and external communications lead hos Accenture. Hun kommer fra et job som senior kommunikationskonsulent hos Eksport Kredit Fonden. Desuden er Farzin Saber, 37 år, ansat som senior manager i source and procurement-forretningen.

Accenture
Niels J. Bischoff-Jensen er tiltrådt som sales director i Accenture. Han kommer fra IBM, hvor han i en årrække har arbejdet med outsourcing.

Cembrit
Anette Hurup, 36 år, er tiltrådt en nyoprettet stilling som marketingchef i Cembrit. Hun har været i Cembrit i 13 år, senest i en stilling som marketingkoordinator.

SAS Institute
Peter Lundbergh er ansat som sales executive, Services Division hos SAS Institute. Han kommer senest fra en stilling som nordic business developer i Samsung.

Dansk Standard
Connie C. Staniok, 37 år, er tiltrådt som HR-chef i Dansk Standard. Hun kommer
fra en stilling som vice president
for HR i Colo-plast.

NewKnowledge
Brian Viuf Christensen, 36 år, er tiltrådt som direktør hos konference- og eventportalen NewKnowledge.dk. Han har bl.a. tidligere været kommunikationschef i DHL.