Blev selvstændig for at få tid til familien

Talent 100: Emma Novak Christensen, 27 år, stifter og direktør, Familie Testamente

Foto: PR-foto: Familie Testamente

Kategori: Iværksættere

»Jeg ville gerne være der for min familie. At arbejde som selvstændig giver mig mere frihed til at være sammen med mine børn, mens de er små.«

Det er de færreste iværksættere, der bruger den begrundelse for at kaste sig ud i en tilværelse som selvstændig, men det var ikke desto mindre tilfældet for Emma Novak Christensen. I 2016 stoppede den jurastuderende sit arbejde på et advokatkontor og startede Familie Testamente. Her kan danskerne få oprettet et skræddersyet testamente på 24 timer, og konceptet har på få år erobret en betragtelig del af markedet.

»Rigtig mange mennesker får brug for at lave et testamente, og jeg føler, at vi gør en forskel ved at hjælpe almindelige danskere med at få lavet testamente. Det har været en enorm lærerig proces for mig, men jeg kunne ikke have gjort det uden mit team.«

En af de mest erfarne medlemmer af teamet fremhæver talentets evner til at udvikle og skabe vækst.

»Emma fik en rigtig god idé, og hun var ekstremt dygtig til at få den eksekveret. Hun har formået at bryde igennem i et meget konservativt, fastlåst marked. Og så er hun en rigtig god chef,« lyder beskrivelsen af Emma Novak Christensen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.