Medie: Mindst fem gidsler i kosher-butik i Paris

Samtidig med, at et gidseldrama udspiller sig nordøst for Paris, har en mand taget gidsler og skudt omkring i en kosher-butik i Paris. Der er mindst fem gidsler, rapporterer medier. Indenrigsministeren er på vej til stedet.

FRANCE-ATTACKS-CHARLIE-HEBDO-SHOOTING
Foto: ERIC FEFERBERG. Supermarkedet Hyper Cacher
Læs mere
Fold sammen

FRANKRIG: Et nyt gidseldrama udspiller sig i en kosher-butik ved Porte de Vincennes i Paris, skriver flere medier. BBC skriver, at der er skyderier i butikken.

Ifølge Reuters er en person såret, mens tv-stationen iTélé melder om mindst fem gidsler, Ingen af delene er blevet officielt bekræftet.

Gidseldramaet finder sted samtidig med et andet gidseldrama nordøst for Paris i byen Dammartin-en-Goële. Her er det angiveligt de to brødre fra onsdagens terrorangreb mod satiremagasinet Charlie Hebdo, der har taget et ukendt antal gidsler.

Gerningsmanden ved det nye gidseldrama menes at være drabsmanden fra torsdagens skudepisode, hvor en kvindelig politibetjent blev dræbt. Han har angiveligt været en del af den samme jihadist-gruppe som de to Kouachi-brødre tilbage i 2004, indtil den franske efterretningstjeneste opløste gruppen i 2005.

Politiet er ifølge flere franske medier massivt til stede ved den jødiske butik i det østlige Paris, og betjentene er ved at evakuere området, hvor flere veje er blevet lukket helt. Præsident Francois Hollande har ifølge avisen Le Figaro bedt den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, om at tage til stedet.

Et vidne fortæller til TV-stationen iTélé, at han hørte skud og straks anmeldte det til politiet. Andre vidner fortæller, at der er en helikopter og flere politibiler til stede.