Nyt gidseldrama og skud i kosher-butik i Paris

Samtidig med, at et gidseldrama udspiller sig nordøst for Paris, har en mand taget gidsler og skudt omkring i en kosher-butik i Paris. Der er forlydender om flere sårede, men det er ikke blevet bekræftet.

FRANKRIG: Et nyt gidseldrama udspiller sig i en kosher-butik ved Porte de Vincennes i Paris, skriver flere medier. BBC skriver, at der er skyderier i butikken.

Ifølge Reuters er en person såret, men det er ikke blevet officielt bekræftet.

Gidseldramaet finder sted samtidig med et andet gidseldrama nordøst for Paris i byen Dammartin-en-Goële. Her er det angiveligt de to brødre fra onsdagens terrorangreb mod satiremagasinet Charlie Hebdo, der har taget et ukendt antal gidsler.

Gerningsmanden ved det nye gidseldrama menes at være drabsmanden fra torsdagens skudepisode, hvor en kvindelig politibetjent blev dræbt. Han har angiveligt været en del af den samme jihadist-gruppe som de to Kouachi-brødre tilbage i 2004, indtil den franske efterretningstjeneste opløste gruppen i 2005.

Politiet er ifølge flere franske medier massivt til stede ved den jødiske butik i det østlige Paris, og betjentene er ved at evakuere området, hvor flere veje er blevet lukket helt. Den franske indenrigsminister er på vej til stedet.

Et vidne fortæller til TV-stationen iTélé, at han hørte skud og staks anmeldte det til politiet. TV-stationen beretter om seks sårede, men de oplysninger er ikke blevet bekræftet.