Søren Frank: Kombinationen af fedt, salt og sprødt sad lige i skabet

På DSBs gamle godsbaneterræn finder man en smuk og hyggelig spisesal med rustik og afslappet mad tilberedt over åben ild. Berlingske har været på Lade 609.

Vi kunne næppe have valgt en dårligere aften at besøge BaneGaarden, som ligger i DSBs gamle godsbaneterræn i ingenmandslandet bag Enghavevej. Det er som bekendt buldermørkt på denne årstid, og denne aften stod det også ned i stænger, så det var svært at opretholde illusionen om at besøge en bondegård midt i storbyen.

Faktisk var det svært overhovedet at finde stedet, for trods det faktum, at BaneGaarden befinder sig lidt mindre end en kilometer fra Kødbyen, i DSBs gamle rangerterræn, bevægede såvel vi som vores taxachauffør os i ukendt territorium, mens vi cruisede rundt i mørket på Otto Busses Vej, der slanger sig drilsk rundt i terrænet.