Søren Frank: Den dyre gourmetkro trænger i den grad til en opstramning

GastroTouren Djurslands kendte gourmetkro Molskroen ved nok, hvad den skal have for maden og vinen, men det kniber desværre med at få den frem til bordet.

Jordbærdessert. Mikkel Berg Pedersen

Dagen efter mit besøg på Molskroen bliver jeg nødt til at minde mig selv om, hvad der fik mig til at lægge et stop ind her på årets GastroTour gennem det danske sommerland: Jeg sætter stor pris på Egil Fischers markante bindingsværksbygning fra 1923 med udsigt over Ebeltoft, hvor jeg tidligere har haft fine gastronomiske oplevelser med stjernekokke som Jesper Koch, Wassim Hallal og Michel Michaud.

Anledningen til at slå vejen indenom i denne omgang var således, at kroen i år har fået ny køkkenchef i skikkelse af Kristoffer Ringsing, som er udlært på Falsled Kro og blandt andet har stået i køkkenet på Ti Trin Ned i Fredericia.