Christian Eriksen er vågen og hans tilstand er stabil

Mod slutningen af første halvleg faldt Christian Eriksen pludselig om på banen tilsyneladende uden at være ved bevidsthed. Christian Eriksen er bragt på hospitalet og er ved bevidsthed.

Christian Eriksen bæres fra banen efter det uhyggelige uheld. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det værst tænkelige. Det var den tragedie, der udspillede sig ved afslutningen på første halvleg i Parken.

Christian Eriksen faldt pludselig om på banen. Det så ud til, at han havde mistet bevidstheden. Kort efter kunne man se læger i færd med at give hjertemassage.

Berlingskes fotograf på stedet, Søren Bidstrup, kunne se, at Christian Eriksen var ved bevidsthed, da han blev båret ud ad banen. Der er endnu ikke officielle oplysninger om, hvad der er sket.

Christian Eriksen bæres fra banen efter det uhyggelige uheld. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup.

Over Twitter har UEFA oplyst, at Christian Eriksens tilstand er »stabiliseret« efter at have fået hjertemassage. Desuden er det meddelt, at begge landshold og UEFA har haft et krisemøde inden det blev besluttet, at kampen skulle spilles færdigt. Kampen sluttede 1-0 til Finland.

Eriksens kæreste på banen

Begge hold forlod banen efter det uhyggelige uheld. Efter den danske træner, Kasper Hjulmand, havde været inde og tale med lægerne på stedet, havde han en kort samtale med den finske landstræner.

Herefter forlod det finske hold banen. De danske landsholdsspillere forlod derefter banen, mens Christian Eriksen blev båret væk.

Stadiospeakeren har meddelt publikum og alle i Parken, at alle bedes blive på deres pladser, indtil der kommer videre besked. Spillere og trænere og alt personale har forladt banen. Under behandlingen lød råbene »Christian Eriksen« takfast flere gange.

Efter omfanget af det tragiske uheld gik op for publikum i Parken, har stemningen været trist og rådvild.

De danske spillere dannede ring om Christian Eriksen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup.

Mens Christian Eriksen fik behandling, samledes de danske spillere sig i en ring med ryggen til Eriksen og lægerne og dækkede for behandlingen.

Christian Eriksens kæreste, Sabrina Kvist Jensen, kom ind på banen ved midterlinjen. Her talte hun længe med familiens gode ven den danske anfører Simon Kjær. Også Kasper Schmeichel kom hen til hende.