Rod i reolen? Få styr på det med stil

Gør din reol til meget mere end opbevaring af bøger med personligt nips og fine lamper.

En reol er til meget mere end opbevaring. Danske Menus Zet-reolsystem er fint i sig selv og kan rumme alt fra dine bøger til lamper og fint nips. Fold sammen
Læs mere

Vælg en reol, der har lidt ekstra designmæssigt. En reol er i den grad ikke bare en reol. Når du vælger en med lidt designfinesser, danner den en fin ramme til andet end ‘bare’ opbevaring. Gå efter form, materialer og udformning, der passer til din stil og dimensionerne i det rum, den skal stå i. F.eks. kan du vælge en modulreol i flere niveauer til stuen med de skrå vægge eller en reol, der i sig selv er et dekorativt objekt.

1. Få orden på dine bøger.

Det betyder ikke farvekoordinering, men tænk over, hvordan du stiller dine bøger. En tilfældig opstilling kan virke rodet og kaotisk. Variér gerne mellem liggende bunker og horisontale rækker.

2. Skab små huller til dit favoritnips.

Gør reolen personlig og hyggelig med din yndlingsvase, fine rejsefund og finurlige figurer. Dekoration midt i opbevaringen gør reolen til andet og mere end et funktionelt møbel.

3. Sæt lys i reolen.

Bordlamper giver et lysende afbræk og er en smart måde at skabe mere lys i rummet på. Det er oplagt at stille bordlamper oven på reolen, men brug også rummene til belysning.

Glaskugle H13 cm fra A Simple Mess, 248 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: