Se en af efterårets varmeste trends

Skind og pels giver både blødhed og varme til din indretning – bogstaveligt talt.

Et par puder i tibetlam gør din lænestol indbydende, blød og lun at sidde i. Tendensen med skind og pels i indretningen er kærkommen for dem, der er tilhængere af den skandinaviske stil. Her er det Broste Copenhagen, der har et fint udvalg af pelsede puder og tæpper. Fold sammen
Læs mere

De lave temperaturer er hastigt på vej, og det betyder for de fleste af os, at vi søger mere indad, også bogstaveligt talt. Vi bruger langt mere tid indendørs, og helst omgivet af levende lys og masser af varme, som vi længes efter, når kulden bider udenfor.

I de senere år er vi begyndt at se mere og mere til naturen og naturlige materialer, når vi indretter os, og helt i tråd med den tendens er skind og pels flyttet ind i boligindretningen. Her får vi opfyldt vores ønske om det autentiske, det ægte og det jordnære, og tidens forkærlighed for teksturer og afdæmpede nuancer bliver plejet.

Og sidst, men bestemt ikke mindst, er og bliver skind og pels det varmeste naturlige materiale, vi har. Der er med andre ord mange gode grunde til at gå på jagt efter skind og pels til din bolig.

Svøb dig i en blød fåreplaid, sæt fødderne ud på et lammeskindsgulvtæppe, og hvil dig på en lun baggrund af en lammeskindspude. Du kan også gå hele vejen og investere i nyklassikeren Arctander Chair, der er designet af Philip Arctander, og hvis polstring i fårepels du med garanti aldrig bliver træt af. Og glæd dig så til din hidtil blødeste og luneste vinter.

Se eksempler på den bløde, varme tendens i billedgalleriet herunder:

Optimist & Pessimist figurer i teak og kaninpels H11,5 cm fra Architectmade, 449 kr. pr. stk. Fold sammen
Læs mere