Kedelig start på Superliga-runden

 

Mallorca - Athletic Bilbao
Indtil videre har Bilbaos kampe været meget chancefattige, og denne kamp bliver næppe nogen undtagelse. Dels spiller holdet normalt ikke ret offensivt på udebane, og man møder et Mallorca-hold, der ikke er voldsomt farlige offensivt. Til gengæld gør man det fint defensivt, og holdt Valencia nogenlunde pænt fra chancer i en kamp, hvor favoritterne blev sat i gang på et straffespark. Spørgsmålet er så, om Mallorca hjemme vil komme offensivt ud til kampen - det kan godt være, men modsat satser de næppe helt vildt ved 1-1 mod slutningen af kampen.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 1,50 er fundet hos Bet365

Sønderjyske - AC Horsens
Det er svært at se denne kamp udvikle sig målrigt. De to hold mødte hinanden fire gange i sidste sæson, hvor alle kampe gik under denne mållinje, og specielt de to kampe i foråret med de to nuværende trænere på sidelinjen var meget duelprægede og målfattige. Dertil kommer, at begge hold har en offensiv profil i karantæne i henholdsvis Johan Absalonsen og Hallur Hansson og endelig er det udover Lyngby og Hobro de to hold, der har skabt færrest muligheder offensivt i denne sæson. Maksimalt to mål hér virker som en glimrende investering.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,91 er fundet hos Unibet

Fortuna Düsseldorf - VfL Wolfsburg
Düsseldorf har ikke fået den bedste start på sæsonen. Målt på chancer er de blandt de dårligste i Bundesligaen i de første tre runder, og i sejren i Bremen i første runde vandt man primært fordi målmand Zach Steffen stod med en fremragende kamp. Oveni er vigtige Alfredo Morales blevet skadet i landskampspausen og derfor ikke med. Wolfsburg har indledt sæsonen fremragende, og kigger vi på de to indbyrdes opgør fra sidste sæson, var Wolfsburg helt overlegne i dem begge. Selv om gæsterne mangler førstekeeperen, ligner det et 2-tal.

Wolfsburg vinder kampen
Tyskland - 1. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 2,30 er fundet hos Bethard