Kan AaB knække pokaldræberne?

Vejgaard - AaB
AaB skal på en kort tur til Vejgaard, og ganske som i Nørresundby i sidste runde, forventes man at være i overtal af fans på tribunen. Det bliver altså halv hjemmebane for AaB, som kom med et meget stærkt hold mod Nørresundby og forventes at gøre det igen, da man satser på pokalen. Vejgaard sendte godt nok Hobro ud i sidste runde, men de er gået totalt i stå i 2. division med tre nederlag på stribe og en målscore på 1-12, og kommer AaB bare nogenlunde som forventet i denne kamp, skal klasseforskellen på de to hold være meget stor.

AaB vinder kampen med mere end ét mål
Danmark - DBU Pokalen, klokken 16:30
Oddset 1,50 er fundet hos Bwin

Sheffield United - Sunderland
Sunderland stod for en af sidste rundes overraskelser ved at slå Burnley ude, og de bør også have fine chancer for at komme fra Bramall Lane med et godt resultat. Sheffield United satser ikke videre på denne turnering og skiftede ni mand i forhold til Premier League, da man i sidste runde mødte Blackburn og kun blev reddet af, at Blackburn brændte straffespark i den kamp. Sheffield United satser alt på overlevelse i Premier League, og forventes igen til denne kamp at bytte mere eller mindre hele holdet, og så kan Sunderland godt lave overraskelsen.

Sunderland taber ikke kampen
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 2,30 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

Wolverhampton - Reading
Wolverhampton har i denne sæson satset på Europa League, og med holdets problemer i Premier League in mente vil det overraske meget, hvis man ikke kommer med tæt på et rent reservehold i denne kamp. Derfor er det svært at se, at de skal være så store favoritter i denne kamp. Reading ligger godt nok i den tunge ende af Championship, men kommer de bare med et nogenlunde hold til denne kamp, bør de kunne byde Wolverhampton-reserverne op til dans. I forvejen klarer værterne sig normalt dårligt, når den står på Carabao Cup.

Reading taber ikke kampen
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 2,40 er fundet hos Bwin