Annonce
Annonce

Vil du være med i den digitale front? Begynd her

Foto af Anil Aggawel, Grundlægger af Shptalk Europe Fold sammen
Læs mere

Shoptalk Europe er Europas største konference for innovation inden for detailhandel og e-handel med fokus på, hvordan forbrugerne agerer i en tid med digital distruption.

Af Katrine Krebs

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Fremtidens Detail'. Se alle artikler her

Grundlægger bag konferencen, Anil Aggawel, er selv tidligere teknologisk serieiværksætter og solgte sin sidste tech start til Google i 2012 for over 220 millioner dollars. Vi har stillet ham et par spørgsmål om Shoptalk Europe.

Hvem deltager på Shoptalk Europe?
Konferencen samler alle vigtige interessenter fra detail- og e-handelsbranchen, for at de kan lære, samarbejde og udvikle sig i fællesskab. Deltagerne omfatter alt fra start-ups til store etablerede organisationer, der gennem strukturelle og kulturelle udfordringer arbejder for at udvikle deres forretninger. Her er også førende teknologivirksomheder, højt profilerede venturekapitalinvestorer samt velkendte medier og analytikere.

Hvad er fokus på Shoptalk Europe?
Fokus er på tendenser og teknologier, der disrupter detailhandel og e-handel i hele Europa, men vigtige globale perspektiver indgår også, for nogle af de mest banebrydende innovationer inden for detailhandel og e-handel er foregået i USA. På Shoptalk Europe fortæller førende amerikanske detailhandlere om definitionen på nye butiksformater. Der er også input fra ledende Silicon Valley-opstarts om teknologiplatforme, der muliggør en helt ny æra for handel helt overordnet.

Hvilken værdi skaber Shoptalk Europe?
Arrangementet er designet til at besvare de svære spørgsmål om ny teknologi, trends og forretningsmodeller, der forandrer handel og imødekommer fremtidens forbrugere og deres behov for involvering og service. Deltagerne får en enestående mulighed for at møde og netværke med detail- og e-handelsinteressenter og repræsentanter fra hele Europa og fra alle branchens vertikaler.

Hvad er baggrunden for at etablere Shoptalk Europe?
Vi lancerede Shoptalk i USA i 2016 med det eneste formål at opbygge en tiltrængt dialog i detailhandel og e-handelssamfundet. Shoptalk blev øjeblikkeligt det vigtigste amerikanske arrangement for innovation inden for detailhandel og e-handel – og er nu det største. I 2017 var der over 5.000 deltagere, og i 2018 er vi på vej til over 8.000, herunder 700 administrerende direktører fra hele verden.

Anil Aggawel, Grundlægger af Shoptalk Europe

»Vores mission er, at Shoptalk skal være en katalysator for vækst og udvikling af et stadig mere komplekst detail- og ecommerce økosystem, fordi vi står midt i en tid med stor forandring.«


Hvad er din mission med Shoptalk fremover?
Vores mission er, at Shoptalk skal være en katalysator for vækst og udvikling af et stadig mere komplekst detail- og ecommerce økosystem, fordi vi står midt i en tid med stor forandring.
I 2018 vil Shoptalk gøre det modige skridt at samle Shoptalk Europe og Shoptalk USA. Det sker den 18.-21. marts 2018 i Las Vegas. Vi mener, at vi er den eneste organisation i verden, der kan igangsætte og fremme en global samtale for og mellem detail- og e-handelsaktører og dermed skabe den nødvendige forandring og udvikling.

enne artikel er en del af annoncetillæget 'Fremtidens Detail'. Se alle artikler her