TV 2s partnerskaber fredet

Parterne bag medieforliget har sammen med TV 2s direktør netop været samlet for at diskutere partnerskaberne på TV 2 News. Der er intet at komme efter - vi må bare følge det tæt, er konklusionen fra mødet.

TV 2s administrerende direktør har netop været til møde med parterne bag medieforliget, hvor han skulle redegøre for de omdiskuterede partnerskaber i TV 2 News. Og han kunne gå lettet fra mødet, oplyser SF, der ikke fik medvind i ønsket om at gennemgå aftalerne endnu engang.

"Jeg foreslog, at kammeradvokaten ser på det. Men kulturministeren (Brian Mikkelsen (K) red) holder fast i, at det er lovligt. Derfor vil man ikke gøre noget i forhold til det, men man vil følge det tæt og se, hvad der sker," siger Holger K. Nielsen, medieordfører i SF.

Dermed er partnerskaberne på TV 2 News fredet indtil videre.

På mødet fik kulturministeren opbakning fra Venstre og Dansk Folkeparti, mens Socialdemokraterne var optaget af, at TV 2 ændrer teksten i salgsmaterialet. Men det sker ikke, og parterne vil nu følge samarbejdet mellem de fem annoncører og TV 2 i praksis.