Tidligere TDC-direktør stifter eget selskab

I januar forlod Kim Frimer stillingen som direktør for TDC Totalløsninger. Nu har han stiftet eget selskab.

Kim Frimer, tidligere direktør i TDC, har netop stiftet eget firma. Foto: Scanpix. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Uenigheder om den fremtidige strategi i TDC betød, at direktøren for TDC Totalløsninger, Kim Frimer, stoppede hos telegiganten 9. januar i år.

Frimer har nu stiftet eget selskab med navnet Frimer Management, der ifølge CVR-registret beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning.

Den tidligere TDC-direktør fortæller dog i dag, at det ikke skal opfattes som om, at han direkte er på vej ud i konsulentbranchen.

"Det er ikke noget med, at jeg skal være rådgiver. Det er et holdingselskab for mine investeringer. Og hvis der skulle falde lidt af på andre områder, så går pengene også derind. Jeg har bl.a. nogle bestyrelsesposter og den slags ting. 'Finansiel hygiejne' tror jeg, man vil kalde det," siger Kim Frimer til Business.dk.

I Danish Crowns bestyrelse

Men selvom 48-årige Kim Frimer endnu ikke har fundet et andet lederjob, så har han da også nok at give sig til.

Senest er han kommet med i bestyrelsen i Danish Crown. Og han sidder også i bestyrelsen hos Alexandra Instituttet, hvor han er formand - og så er han medlem af bestyrelserne i Thorkil Andersen HoldingS, Copenhagen Capacity, Fonden til Markedsføring og Erhvervsfremme i Hovedstadsregionen og Frode Laursen.