Sony Ericsson K770 - ny slank 3-megapixelmobil

Sony Ericssons nye K770 minder en del om deres K810. Begge har 3,2-megapixelkamera med autofokus, men et tyndere format og lavere pris skal friste specielt de kvindelige købere til at kaste penge efter den trøffelbrune K770.

Foto: Sony Ericsson Fold sammen
Læs mere
Ifølge Sony Ericsson ligger K770 et sted mellem den billigere K550 og den dyrere K810, når det gælder pris og funktioner. K770 har samme kamerasensor, men ingen rigtig blitz. I stedet har K770 en fotolampe til billeder som tages i mørke omgivelser.

K770 har også billedredigeringsprogrammet Photofix, som kan justere billedernes farver og kontrast så snart billedet er skudt. Det system findes også i K810. Begge modeller understøtter også funktionen at sende billeder til blogtjenesten Blogger direkte fra telefonen.

Den største forskel på de to modeller er størrelsen. K770 er både mindre og tyndere end K810, og skulle også have et mere modepræget look med trøffelbrun cover. Modellen skulle også komme i en lilla variant.

- Nu skal ikke bruge sådanne kategoriseringer, men man kan jo forestille sig, at formatet på K770 tiltaler flere kvinder, end K810 gjorde, fortæller Mattias Holm fra Sony Ericsson.

Af andre interessante funktioner i K770 kan nævnes FM-radioen med RDS og musikafspiller med TrackID til identificering af musik via internettet. I forbindelse med musikafspilleren er det interessant, at K770 også understøtter stereo-bluetooth.

Webbrowseren Netfront følger med, og den kan bruges til at surfe på internettet med, og endelig er der e-mailprogram samt RSS-klient, så man kan abonnere på nyheder fra internettet.

Med i kassen følger et stereo-headset, USB-kabel og synkroniseringsprogram til PC. Det er også muligt at synkronisere med Apples iSync.

3 kommer i første omgang til at få eneret på at sælge modellen, oplyser Sony Ericsson, og det forventes at den sættes til salg til oktober. En eksakt pris for modellen er ikke fastsat.