OnFone køber sig store

Salg. OnFone har netop offentliggjort overtagelsen af IP-telefoniselskabet IPXTalk.com. Opkøbet er en del af en strategi om at blive blandt de tre største i Danmark i 2007.

OnFone går efter at blive den foretrukne leverandør af IP-telefoni til private, og regner med at være blandt de tre største ved udgangen af 2007.

Dermed er overtagelsen af IPXTalk en naturlig trin mod fortsat vækst på det danske marked, samt på det skandinaviske marked i øvrigt.

- IP-telefoni markedet er i rivende udvikling, og vores fortsatte ekspansion, er baseret på egne salgskanaler samt opkøb, udtaler Morten Strunge Direktør i OnFone.

OnFone er et 100 procent dansk ejet IP-tel selskab og har købt IPXTalk af GoIP International, der leverer VoIP teknik bag flere af de større Voice over IP udbydere i Danmark og udlandet. Prisen for overtagelsen af IPXTalk er ikke offentliggjort.

Ifølge Onfone vil IPXtalks kunderne i forbindelse med overtagelsen mærke en prisnedsættelse på abonnements og minuttakster, så de følger OnFones normale priser.

Ny satsningBaggrunden for salget er, at GoIP International netop har modtaget en større funding fra Via Venture Partners og vil derfor alene sætte større fokus på salg af platforme og systemer.

Ifølge Ivan Sølvason der er administrerende direktør ved GoIP International vil virksomheden fremover satse på de såkaldte ”VoIP in a Box” løsninger.