Nyt tilbud på britisk bettingfirma i løbende budkrig

En længerevarende budkrig på bettingfirmaet Bwin.party er eskaleret mandag med et nyt bud.

Foto: STEVE MARCUS. En længerevarende budkrig på bettingfirmaet Bwin.party er eskaleret mandag med et nyt bud.
Læs mere
Fold sammen

Seneste forsøg på at overtage det kombinerede online odds-, casino- og pokerselskab kommer fra et konkurrerende firma, GVC Holdings, og lyder på 122,5 pence per Bwin.party-aktie i et kombineret tilbud af kontanter og nye GVC-aktier.

Det er et forsøg på at overgå seneste bud fra et tredje bettingselskab, 888 Holdings, fra fredag 17. juli.

Allerede i maj var de to selskaber angiveligt ude med bud på Bwin.party, og budkrigen brød ud i offentligheden i starten af juli. Først lagde GVC et bud på 110 pence per aktie på et tidspunkt, hvor Bwin.party lå i en kurs omkring 100 pence.

Senere fulgte 888 trop med et bud på 104,09 pence, men med en større andel af kontanter. Det er det bud, GVC med hjælp fra kapitalfonden Cerberus Capital Management forsøger at overgå mandag.

GVC, der blandt andet ejer firmaet Sportingbet, skriver i en meddelelse, at man ved et køb af Bwin.party kunne opnå besparelser på mere end 135 mio. euro om året i det kombinerede selskab ved udgangen af 2017.

GVC tjente 40,5 mio. euro sidste år ud af en omsætning på 225 mio. euro, mens Bwin.party tabte 94 mio. euro i 2014 på baggrund af en omsætning på 612 mio. euro.