Ny iPhone rammer butikkerne i september

Anonyme kilder tæt på Apple afslører, at en efterfølger til iPhone 4 ligger klar i butikkerne til september.

iPhone4 blev lanceret i juni 2010 - efterfølgeren lander efter sigende i butikkerne i september 2011. Fold sammen
Læs mere
Foto: © Paul Hackett / Reuters
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alverdens iPhone-entusiaster kan godt begynde at gnide sig i hænderne. Tre unavngivne kilder, der ifølge nyhedsbureauet Reuters skulle have direkte kendskab til Apples forsyningskæde, fortæller, at en ny og bedre iPhone lander i butikkerne til september.

Produktionen af det nyeste skud på æbletræet begynder angiveligt i juli eller august, og der skulle være tale om en hurtigere smartphone, der designmæssigt vil læne sig op ad den seneste model iPhone 4, som så dagens lys i juni sidste år.

Apple solgte i det sidste kvartal af 2010 ikke færre end 16 millioner iPhones, hvilket gør det stilrene produkt til en af virksomhedens største succeser. Salget udgjorde mere end en tredjedel af Apples salg i dette kvartal.

At efterspørgslen på ikke mindst iPhone er massiv, kan aflæses i det imponerende regnskab for årets andet kvartal, som Apple offentliggjorde onsdag. Her kan man læse, at virksomheden har haft en nettoindtjening på knap fem milliarder dollar, hvilket svarer til over 30 milliarder danske kroner.