Milliardær overtager styringen af L’easy

Den fynske milliardær Niels Thorborg overtager selv direktørstolen i sin virksomheden L’EASY efter den hidtidige topchef Jørn Tolstrup Rohde forlod koncernen til fordel for Carlsberg.

Niels Thorborg er ny direktør i sit livsværk L'EASY. Fold sammen
Læs mere
Den fynske erhvervsmand Niels Thorborg, der er kendt for at have bygget detailvirksomheden L’EASY op fra bunden overtager nu selv firmaets ledige hjørnekontor.

Tidligere i dag forlod virksomhedens direktør Jørn Tolstrup Rohde nemlig kæden, der sælger og udlejer alt fra vaskemaskiner til bærbare computere, og hans post bliver overtaget af Niels Thorborg, der de senere år har været formand i L’EASY.

Jørn Tolstrup Rohde overlader samtidig formandsposten i Wupti.com til den fynske erhvervsmand, der blandt andet er en af hovedaktionærerne i Odense Sport & Event, selskabet bag sølvvinderne fra OB

Udover formandsposten i Wupti.com genindtræder Niels Thorborg som adm. direktør for L’EASY og 3C GROUPS, og han ser frem til et fortsat samarbejde med den afgående direktør.

”Jeg har stor forståelse for, at Jørn Tolstrup Rohde har besluttet at tiltræde en så betydelig stilling i Carlsberg. Imidlertid glæder jeg mig over, at han fortsætter i L’EASYs bestyrelse, så vi bibeholder hans erfaring og kompetence i koncernen. Det siger meget om Jørn Tolstrup Rohdes engagement i L’EASY, at han fortsat vil yde en indsats for virksomhedens udvikling, siger Niels Thorborg og henviser til, at den tidligere direktør fortsætter i L’EASY’s bestyrelse.

Kendt fra tv
Mens Niels Thorborg overtager posten som adm. direktør, trækker han sig samtidigt fra formandsposten i bestyrelsen, som bliver overtaget af næstformanden Claus Wårsøe.

L’EASY har de senere år oplevet en voldsom vækst og har bredt sig til nu at være en landsdækkende kæde. Det er blandt andet sket med massiv markedsføring i eksempelvis tv, hvor hele Danmark har stiftet bekendtskab med den venlige og vandkæmmede L’EASY-medarbejder Peter.

Den fynske koncern omsatte i 2008 for lidt over 1,4 mia. kr. og tjente godt 117 mio. kr. før skat. Selskabet ejes af firamet 3C Groups, der indtil for nylig blandt andet også ejede banken Gudme Raaschou, som dog er blevet overtaget af staten.