iPhone klon fra LG og Prada

Nu er spørgsmålet jo nok, om man kan kalde noget en klon, når der står Prada på produktet. Uanset hvad, så lancerede LG i samarbejde med Prada sent i går aftes modellen KE850, som minder om iPhone. Hvad styresystemet er, står dog endnu hen i det uvisse.

PR-foto Fold sammen
Læs mere
Der har været rygter om KE850 nogle uger. Og da Apple lancerede iPhone, kunne man sagtens se lighederne. Modellen er udviklet i samarbejde med Prada og kommer også til at hedde Prada Phone by LG.

Modellen har ligesom iPhone fuldt display og intet tastatur. I stedet anvendes skærmen som trykfølsom tastatur, hvor man trykker med fingrene.

Indbygget er der et 2 megapixel kamera med linse fra det tyske Schneider-Kreuznach, som kendes fra en stribe kameraer. Derudover er der indbygget dokumentlæser, videoafspiller og mp3-afspiller.

Der foreligger endnu intet om, hvilket styresystem modellen anvender. Formentlig er der tale om et eget udviklet system fra LG. Det er i hvert fald vores bud indtil videre.

Modellen ventes at blive sat til salg både i Prada butikker over hele verden og hos udvalgte af LG's forhandlere. Prisen ventes at blive 600 Euro, hvilket modsvarer godt 4500 kroner. Dermed virker modellen at blive næsten ligeså dyr, som iPhone, når den lanceres til efteråret i Europa. Lg's KE850 kommer dog allerede i handlen i februar.