Ensom ulv vandt over Kammeradvokaten i Kasi-sag

Advokat og skatterevisor Martin Kenneth Jensen har som advokat for Nielsen-familien ene mand vundet skattesagen med Danmarks største advokatfirma Kammeradvokaten som modstander.

Martin K. Jensen er manden, der har ført skattesagen for Jesper »Kasi« Nielsen og resten af Nielsen-familien mod Skat. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen

En hidtil ukendt skatterevisor og advokat Martin K. Jensen er manden, der har ført skattesagen for Jesper »Kasi« Nielsen og resten af Nielsen-familien mod Skat og Skats advokat, Kammeradvokaten, som i dag er Danmarks største advokatkontor.

Martin K. Nielsen driver Advitax Advokatfirma og har kontor hos skatterådgivningsfirmaet Revitax. Martin K. Nielsen er master i skat (MTL) og har beskæftiget sig med skat siden 1991 bl.a. hos Københavns Selskabsbeskatning og Advokatfirmaet Lars N. Vistesen.

Jesper Nielsens advokat har i flere år undervist i skatteret for studerende, revisorer og ansatte hos skattemyndighederne, herunder bl.a. på Skatterevisoruddannelsen, Skatteakademiet, Den skattefaglige efteruddannelse, Kommunomuddannelsen. han har også manuduceret studerende på cand.merc.aud, efteruddannelseskurser for revisorer, advokater og mange andre samt været eksaminator og censor og forfattet eksamensopgaver. Herudover har Martin K. Jensen skrevet en række artikler, der er offentliggjort i Tidsskrift for Skatter og Afgifter (TfS), Skatterevisoren mv.

Martin K. Jensen modtog i 2011 prisen Årets Skatterevisor, der uddeles af Mogens Elgaards Mindefond (under SRF Skattefaglig Forening).

Det har ikke været muligt at få ham i tale oven på sejren i Østre Landsret i dag. Hos Revitax meddeler man, at han holder fri i dag.