”Det er at holde licensbetalerne for nar”

Business.dks faste blogger Joachim Sperling har netop købt en fladskærm. Det er der efterhånden én million andre danskere, der også har. Han fatter ikke, hvad vi skal med et jordbaseret digitalt sendenet.

”For at være sikker på at få en ordentlig billedkvalitet har jeg også købt et digitalt TV-kort hos YouSee, og dermed undgår jeg den næsten ubærligt dårlige billedkvalitet, som det analoge signal giver på fladskærme.

Det er åbenbart kommet bag på DR og TV2, at danskerne vil have fladskærme, for det analoge signal fungerer kun ordentligt på de gamle billedrørs-tv,” skriver han på sin blog og tilføjer:

”Men det er ikke det eneste, der undrer mig. Det andet mysterium er, at jeg kun har adgang til én tv-kanal i HD-kvalitet, nemlig Discovery HD. HD-signalet giver en fjernsynsoplevelse af den anden verden. Skarpheden, farverne og dybden i billedet er fantastisk. Problemet er bare, at Danmarks Radio og TV2 end ikke er på vej, og det er ganske enkelt ubegribeligt. Og dog - for der er jo politikere indblandet…”

Han forstår ikke baggrunden for de politiske beslutninger om et såkaldt jordbaseret digitalt sendenet.

”Det er at holde licensbetalerne for nar,” konstaterer han.

Læs hele indlægget og vær med i debatten på hans faste blog her på Business.dk

Medieforliget giver dårlige TV-signaler