Billigere datapriser fra Telmore

Fra 10. december bliver det muligt som Telmore-kunde at surfe på det mobile net for små to kroner per megabyte. Det er det store fokus på Turbo-3G, der åbnet øjne for Telmore.

Der har været meget fokus på Turbo-3G det sidste stykke tid, og den fokus kan vi nu takke for, at Telmore kommer ud af starthullerne og tilbyder billig datatrafik. Fra 10. december i år og frem til 29. februar næste år vil man kunne surfe rundt på nettet for 2 kroner per megabyte.

- Flere og flere danskere vil gerne bruge det mobile bredbånd. Vi mærker en stigning i datatrafikken og får flere henvendelser fra vores kunder, som mener, at det i dag er dyrt. Det er vi enige i, og vi går derfor nu ud med en kampagnepris på 2 kr. pr. megabyte fra 10. december. De mange avancerede telefoner, som vi med stor succes sælger i shoppen, er med til at vække nysgerrigheden og interessen blandt vores kunder: de vil gerne på nettet med deres mobil, og udnytte mobilens muligheder optimalt. Samtidig optimerer flere og flere deres websites til mobiltelefonen. Det giver langt bedre oplevelser for brugerne, fortæller Telmores administrerende direktør Allan Christiansen

På et længere sigt planlægger Telmore en anden løsning, som vil være til glæde for dem, der bruger nettet meget på mobilerne. De vil komme med Ubegrænset Data, som vil være i samme stil som ubegrænset SMS og MMS, der bliver tilbudt fra Telmore.