Spellerberg bliver i Kolding

KIF Kolding har fået papir på landsholdsspilleren Bo Spellerberg frem til 2010, men må sige farvel til Christian Hjermind og Jesper Nøddesbo.

Der var ingen uventede kaniner i hatten, da KIF Kolding mandag præsenterede en række forlængelser og til- og afgange på herresiden.

Således bekræftede direktør Jens Boesen endnu en gang, at højrebacken Kasper Søndergaard med det samme skifter fra Århus GF til Kolding, ligesom rygterne om henholdsvis Christian Hjerminds og Jesper Nøddesbos kommende klubskifter blev bekræftet.

Ud over, at Christian Hjermind skal til spansk håndbold, ville Boesen dog ikke kommentere rygterne om, at Nøddesbo skal til Barcelona. Hans afløser på Kolding-stregen blev der derimod sat navn på. Det bliver den nuværende Viborg-spiller Rene Toft Hansen, der fra og med sommerpausen tager over.

Endelig kunne direktøren fortælle, at Mads Forslund, Boris Schnuchel og Bo Spellerberg har forlænget deres aftaler med klubben. Sidstnævnte har flere gange fået tilbud fra bundesligaklubben Flensburg-Handewitt, men har altså besluttet sig for at blive i Kolding til 2010, dog med mulighed for at korte et år af kontrakten, hvis et andet tilbud frister.

/ritzau/