Sort aften for Manchester United i Holland

Foto: Michael Kooren
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester United fik ikke det comeback i Champions League, klubben havde håbet på, da Louis van Gaals mandskab var på besøg i hans hollandske hjemland. De tabte 1-2 til PSV Eindhoven, og Luke Shaw blev alvorligt skadet.

I sidste sæson var Manchester United for første gang nogensinde ikke med i Champions League. Tirsdag fik holdet comeback, men det gik slet ikke, som manager Louis van Gaal havde håbet på.

Efter et kvarters spil af udekampen mod PSV Eindhoven blev midtbanespilleren Luke Shaw skadet, da PSVs Hector Moreno kom alt for sent med sin tackling.

Luke Shaw måtte forlade banen på en båre, og han har formentlig brækket benet. Det er et hårdt slag for Manchester United, for midtbanespilleren har været blandt de bedste på holdet i Premier League, hvor holdet ellers er kommet middelmådigt fra start. Nu venter der en lang pause for den tidligere Southampton-spiller.

Umiddelbart fik skaden ikke den store indflydelse på kampen, for Manchester United kom foran fire minutter før pausen, da Daley Blind fandt Memphis Depay, som på flot vis driblede sig forbi to mand og sendte bolden forbi Jeroen Zoet i PSVs mål.

Men Luke Shaws overfaldsmand, Hector Moreno, udlignede for hollænderne kort før pausen efter hjørnespark, og Luciano Narsingh headede i anden halvleg føringsmålet i kassen.

Føringsmålet viste sig også at blive sejrsmålet, og således kom de hollandske mestre fra land i Champions League med tre point.