OB får tilført 35 mio. kr. af hemmelige investorer

OB har fået tilført 35 millioner kroner efter en ekstraordinær generelforsamling i slutningen af 2014. Fold sammen
Læs mere

Odense Sport & Event, som er selskabet bag Superliga-klubben OB, er de seneste fem år kommet ud med et underskud, men nu kommer der en økonomisk tiltrængt indsprøjtning.

Selskabet meddeler i en pressemeddelelse, at OB er blevet tilført 35 millioner kroner, men der bliver ikke oplyst, hvem de gavmilde givere er, andet end at pengene kommer fra »en række af Odense Sport & Events eksisterende aktionærer.«

»De seneste års økonomiske resultater har naturligvis haft konsekvenser, og selv om vi er på ret kurs, så har vi ønsket at vise rettidig omhu. I 2014 har vi taget store skridt på den rejse, som skal føre frem til, at vi skaber et positivt økonomisk resultat, men året har ikke været uden udfordringer. Med kapitaludvidelsen styrker vi vores finansielle råderum i et marked, hvor det ind imellem er strengt nødvendigt at kunne tage store og hurtige beslutninger«, siger bestyrelsesformand Niels Thorborg, som ud over sit engagement i den fynske klub også er ejer af firmaet L'Easy.

»Den meget store opbakning fra aktionærerne glæder os, og det er også med til give næring til vores ambitioner for fremtiden. Vi står ganske vist ikke overfor markante investeringer, men vi vil til stadighed forfølge ambitionen om at skabe stærke resultater på alle de områder, vi arbejder på - og vel og mærke samtidig med, at vi skaber et fornuftigt økonomisk resultat,« tilføjer Niels Thorborg i pressemeddelelsen.

De 35 millioner er tilført Odense Sport & Event pr. 18. december ved en ekstraordinær generalforsamliong, og dermed vil det påvirke egenkapitalen for 2014, når regnskabet for sidste år bliver lavet.